Halu auttaa vanhuksia motivoi perheenäitiä lahjoittamaan

”Terveys merkitsee minulle paljon. Se on elämänlaatuun eniten vaikuttava asia. Kun ajattelen Suomen Terveyttä ja sen tukemia kohteita kuten sydänsairaudet, mielenterveys, lastensairaudet ja vanhusten hyvinvointi, en osaa sanoa noista yhtä ylitse muiden tärkeydessään ja merkittävyydessään. Niille, jotka näiden kanssa kamppailevat, nämä ovat kaikki valtavan isoja asioita. Minua vanhuksista huolehtiminen koskettaa kuitenkin syvältä. Jokainen iäkäs ansaitsee elämänsä loppupuolella kunnon hoidon, tuen, avun ja lähimmäisen huolenpidon. Tässä on vielä tekemistä, jotta jokaisen vanhuksen kohdalla tämä voi toteutua.

”En voi pelastaa koko maapalloa ja kaikkia ihmisiä, mutta voin auttaa jotakuta, ja sille ihmiselle se apu voi olla koko maailma sillä hetkellä”

Minulle on tärkeää tukea Suomen Terveyttä, koska sillä myös minä voin suoraan vaikuttaa lähellä olevien ihmisten hyvinvointiin. En voi pelastaa koko maapalloa ja kaikkia ihmisiä, mutta voin auttaa jotakuta, ja sille ihmiselle se apu voi olla koko maailma sillä hetkellä. Minulle lahjoittaminen on teko, jolla saan aikaan hyvää. Voin jakaa omastani jollekin, joka tarvitsee sitä kipeämmin, kuin minä. Siitä tulee myös minulle valtavan hyvä olo.”

 

P.S. Kaikki verkkosivuillamme julkaistut tarinat ovat oikeilta ihmisiltä tosielämästä. Tämän tarinan meille kertoi lahjoittajamme Maaria 48v Ulvilasta.

Sinäkin voit auttaa

Sinäkin voit auttaa lahjoittamalla Suomen Terveydelle. Pienikin lahjoitus voi olla ratkaisevan tärkeä jonkun ihmisen elämälle.

Lahjoita

Kirjailija Juha Itkonen

"Kilon painoinen ihminen on pieni. Tiedän tämän, sillä olen pitänyt yöpaitani alla kahtakin sen kokoista, hengitystukeen ja monitoreihin kytkettyä lasta."

Lue koko tarina

Hans

”En olisi itsekään pärjännyt elämässä ilman lähimmäisten apua eri muodoissa. Haluan antaa eteenpäin sitä, mitä itse olen saanut.”

Lue koko tarina

Professori Mikko Pakarinen

"Haluamme edetä hyvin tutkimuksissamme, koska olemme tehneet kliinistä työtä – ja nähneet pienet, hoitoa tarvitsevat potilaat.”

Lue koko tarina

Apusi on tärkeää

Lahjoittamalla autat jatkamaan vuosikymmenien työtä lasten sairauksien tutkimuksen, mielenterveystyön, sydäntautien ennaltaehkäisyn ja hoidon sekä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jokainen lahjoitus on tärkeä, sillä sen saaja on haavoittuvassa elämäntilanteessa oleva ihminen. Sellainen, kuin kuka tahansa meistä.

Lahjoita