Kuukausilahjoituksen ehdot

Toimeksiantaja valtuuttaa Suomen Kansanterveysyhditys ry:n veloittamaan kuukausittain toimeksiannossa mainittua pankkitiliä sovittuna veloituspäivänä toimeksiantajan valitsemalla summalla. Mikäli veloituspäivä ei ole pankkipäivä, veloitus tapahtuu seuraavana pankkipäivänä. Toimeksianto on voimassa toistaiseksi.

Toimeksiantaja voi hallinnoida lahjoituksen summaa ja veloituspäivää omassa verkkopankissaan (e-lasku). Mikäli kyseessä on suoramaksu, summan, pankkitilin ja veloituspäivän muutoksista voi ilmoittaa Suomen Kansanterveysyhdistyksen lahjoittajapalveluun sähköpostiosoitteeseen [email protected] tai puhelimitse numeroon suomenterveydelle 050 305 5500 (arkisin klo 9–15), tai vaihtoehtoisesti voi olla suoraan yhteydessä pankkiin. Aikaa muutosten käsittelyyn tulee varata noin 3 viikkoa.

Toimeksiannon voi peruuttaa ilmoittamalla siitä Suomen Kansanterveysyhdistyksen lahjoittajapalveluun.

Kerätyillä varoilla tuetaan valtakunnallisesti lasten terveyttä ja sen tutkimusta, mielenterveystoimintaa, sydäntautien ennaltaehkäisyä ja hoitoa sekä vanhusten terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä.

Maksutavan ehdot

Sitoudun noudattamaan oman pankkini e-lasku- ja/tai suoramaksupalvelun käyttöä koskevia asiakasehtoja. Pankilla ei ole velvollisuutta käsitellä toimeksiantoa, jos pankki ei voi varmistua toimeksiannon antajan allekirjoituksesta. Pankilla ei ole velvollisuutta käsitellä puutteellisesti tai virheellisin tiedon annettua toimeksiantoa eikä ilmoittamaan, mikäli toimeksiantoa ei em. syystä voida käsitellä.

Suoramaksupalvelu

Voit ottaa suoramaksupalvelun käyttöön antamalla pankillesi suoramaksutoimeksiannon. Suoramaksutoimeksiannossa annettujen tietojen perusteella pankki muodostaa toistaiseksi voimassa olevan toimeksiannon siitä, että laskuttajan pankkiin lähettämän sähköisen laskukopion tietojen perusteella muodostetaan eräpäivällinen maksutoimeksianto tilillesi. Tieto suoramaksutoimeksiannosta välitetään tässä toimeksiannossa nimetylle laskuttajalle.

Pankki muodostaa sähköisen laskukopion tietojen perusteella yksittäisen eräpäivällisen maksutoimeksiannon, joka käsitellään tilisiirtona. Pankki voi ennen suoramaksun eräpäivää pyynnöstäsi muuttaa maksutoimeksiannon veloitustiliä, eräpäivää ja summaa tai poistaa maksutoimeksiannon. Voit lopettaa suoramaksupalvelun ilmoittamalla siitä pankillesi. Suoramaksupalvelun ehdot sekä palvelumaksut ovat saatavissa pankistasi tai pankkisi www-sivuilla.

E-laskupalvelu

E-laskupalvelu on palvelu, jossa laskuttaja toimittaa laskun tämän toimeksiannon antajan verkkopankkiin nähtäväksi ja käsiteltäväksi. E-laskun lähettäjä tai pankki ei ole velvollinen toimittamaan e-laskuna välitettävää laskua muussa muodossa. Verkkopankissa voit ottaa käyttöön uusia e-laskuja koskevan tekstiviesti ja/tai sähköpostiherätteen, mikäli pankkisi tarjoaa tätä palvelua.

E-laskun maksaminen edellyttää, että hyväksyt saapuneen e-laskun verkkopankissa erikseen tai olet ottanut käyttöön e-laskun automaattisen maksamisen. E-laskuihin perustuvat maksut välitetään tilisiirtoina. Voit ennen e-laskun eräpäivää muuttaa e-laskua koskevan maksutoimeksiannon veloitustiliä, eräpäivää ja summaa tai poistaa sen.

Voit lopettaa e-laskujen vastaanoton poistamalla e-laskutilauksen verkkopankissa. E-laskun ehdot sekä palvelumaksut ovat nähtävissä pankkisi www-sivuilla tai verkkopankissa.