Apuasi tarvitaan juuri nyt

Jäsenjärjestömme tekevät elintärkeää työtä mielenterveyden vahvistamisen, inhimillisen kärsimyksen, kuolemien ja työkyvyttömyyden vähentämiseksi koronakriisin vaikutusten aikana ja sen jälkeen. Varoja tarvitaan kipeästi, jotta kasvavaan avuntarpeeseen pystytään vastaamaan.

Lahjoittamalla autat perheitä selviämään lasten syövästä, diabeteksesta tai keskosten kanssa. Ehkäiset nuorten itsemurhia, masennusta ja syrjäytymistä. Olet ennaltaehkäisemässä kohtalokkaita sydäninfarkteja. Olet auttamassa muistisairaita ja vähentämässä ikäihmisten yksinäisyyttä ja turvattomuutta.

Lahjoittamalla vahvistat kotien hauraimpia hetkiä ja rakennat terveempää Suomea. Tee lahjoitus, joka auttaa.

  • Kertalahjoitus
  • Kuukausilahjoitus
35€
45€
65€
100€
8€
10€
15€
27€
TAI
  • Kertalahjoitus
  • Kuukausilahjoitus
35€
45€
65€
100€
8€
10€
15€
27€
TAI

Tee lahjoitus, joka

Parantaa terveyttä

Lasten terveydelle

65 € lasten leukemiahoidon parantamiseen
40 € keskosten hoidon kehittämiseen

Pelastaa henkiä

Sydänten terveydelle

50 € tappavan sydäninfarktin estämiseen
15 € sydänpotilaan kuntoutukseen

Auttaa kriisissä

Mielen terveydelle

10 € puolen tunnin kriisipuheluun, joka voi parhaimmillaan pelastaa hengen
75 € itsemurhien ehkäisykeskuksen kriisipalveluun

Tuo vanhuuden turvaa

Vanhusten terveydelle

30 € saattajan mahdollistamiseksi vanhuksen lääkärikäynnille
25 € vanhusten ystävätoimintaan yksinäisen seuraksi

Nämä ovat esimerkkejä siitä avusta, jota lahjoitusvaroin mahdollistetaan jäsenjärjestöjemme työllä. Lahjoitusvarat jaetaan tasan jäsenjärjestöillemme.

Täältä voit lukea lisää, mitä lahjoitusvaroila saadaan aikaan vuosittain.

Lahjoittamaan

Näin auttaminen etenee

Klikkaa Lahjoita –painiketta. Valitse kuukausi- tai kertalahjoitus ja haluamasi lahjoitussumma.

Vastaanotamme lahjoituksesi ja ohjaamme lahjoittamasi summan neljälle jäsenyhdistyksellemme. Varat jaetaan tasan kaikkien yhdistysten kesken ja annetaan eteenpäin vuosittain.

Jäsenjärjestöt käyttävät varat päivittäiseen työhönsä, ennalta määrittelemänsä toiminnan mahdollistamiseksi: lastentautien tutkimuksen, mielenterveysongelmien ehkäisyn, sydänsairauksien ehkäisyn ja hoidon sekä vanhusten yksinäisyyden ja turvallisen elämän hyväksi. Varat kohdistetaan mm. tutkimusapurahoihin perus- ja kliiniseen tutkimukseen, kriisityöntekijöiden palkkaamiseen, sairastuneiden kuntoutusohjelmien läpiviemiseen, tukihenkilöiden kouluttamiseen, terveysmateriaalin tuottamiseen sekä terveydenhuollon ja kasvatuksen ammattilaisten koulutukseen.

Lahjoituksesi on mennyt sitä tarvitsevalle ja myötätuntosi kautta olet tehnyt Suomessa asuvista hivenen terveempiä ja Suomesta paremman paikan elää. Nyt saat tuntea myötätunnon lisäksi hieman hyvää omaatuntoakin! Saat halutessasi säännöllisesti tietoa lahjoitusvarojen käytöstä, mikäli annat lahjoituksen yhteydessä sähköpostiosoitteesi.

Lahjoitusvarat näkyvät kodeissa muun muassa näin: perheet selviävät lapsen syövästä, diabeteksesta ja pienistä pienimpien keskosten kanssa. Yhä harvemman elämä musertuu sydänsairauden raskaan taakan alla. Yhä useampi yksinäinen vanhus saa kohdata jonkun joka päivä. Yhä harvempi nuori masentuu ja jää kokonaan pois työelämästä.

Meidän kautta voit lahjoittaa helposti ja turvallisesti myös MobilePaylla.

Lahjoita haluamasi summa MobilePaylla numeroon 74107

Lahjoita

Muita tapoja lahjoittaa

Testamenttilahjoitus

Suomen Kansanterveysyhdistyksen muistaminen testamentissa on sekä järjen että tunteen asia.

Testamenttilahjoitus

Merkkipäiväkeräys

Merkkipäivä on mukava syy tavata ystäviä ja rakkaita, kohottaa maljat ja nauttia hyvästä ruoasta. Mutta se voi olla myös mainio tapa auttaa heitä, joiden elämässä on nyt vaikeampi aika.

Merkkipäiväkeräys

Muistokeräys

Rakkaan lähdettyä jäljellä ei aina ole sanoja. Ei sillä, joka menetti eikä sillä, jonka ystävä menetti läheisimpänsä. Meille suomalaisille voi joskus olla vaikeaa näyttää tukemme ja tunteemme surevan rinnalla. Usein osaisimme paremmin tehdä jonkin teon.

Muistokeräys

Kuukausilahjoitus

Työ yleisimpien kansansairauksiemme nujertamiseksi vaatii pitkäjännitteisyyttä ja jatkuvaa tukea.

Kuukausilahjoitus

Puhelinkeräys

Puhelinkeräyksemme toimii ympäri vuoden.

Puhelinkeräys

Keräystiedot

Keräämämme varat ohjataan vuosittain neljälle jäsenjärjestöllemme:  Lastentautien tutkimussäätiölle, Mieli – Suomen Mielenterveys ry:lle, Sydänliitolle ja Vanhustyön keskusliitolle. Ne toimivat maanlaajuisesti varmistaakseen, että lastentautien tutkimustyö tuo perheille ilouutisia, mielenterveysongelmiin saadaan apua ja innovaatioita, sydäntautien ennaltaehkäisy ja hoito kehittyvät ja ikäihmiset saavat arvoisensa vanhuuden.

Keräyslupa

Keräyslupanumero:

RA/2023/1571

Keräysluvan myöntämisajankohta:

20.12.2023

Keräyksen toimeenpanoaika:

1.1.2024 alkaen toistaiseksi

Rahankeräysluvan kaikki tiedot

Lahjoittaja­palvelumme auttaa ja palvelee

Voit olla yhteydessä lahjoittajapalveluumme kaikissa lahjoittamiseen ja toimintaamme liittyvissä kysymyksissä. Olemme täällä sinua varten.

Lahjoittajapalvelu