Onko teillä Suomen
myötätuntoisin yritys?

Apuanne tarvitaan juuri nyt. 

Tervetuloa mukaan Suomen
tärkeimpään joulukeräykseen.

  

  • Kertalahjoitus
  • Kuukausilahjoitus
15€
30€
75€
100€
8€
10€
15€
27€
TAI
  • Kertalahjoitus
  • Kuukausilahjoitus
15€
30€
75€
100€
8€
10€
15€
27€
TAI

Kutsumme yrityksenne mukaan vuoden tärkeimpään joulukeräykseen, jolla rakennetaan entistä terveempää ja myötätunnosta tinkimätöntä Suomea.

Lahjoita tänä jouluna Suomen Terveydelle -keräykseen, jolla on vaikutusta meidän jokaisen kodissa ja työpaikalla. Keräyksellä tuetaan kansanterveyden tärkeimpien tukipilareiden elintärkeää työtä jäsenjärjestöissämme Lastentautien tutkimussäätiössä, MIELI Suomen Mielenterveys ry:ssä, Suomen Sydänliitossa ja Vanhustyön keskusliitossa.

Suomalainen myötätunto on tekoja. Anna tekojen puhua. Lahjoita Suomen Terveydelle.

Koronapandemia on lisännyt Suomessa henkistä pahoinvointia, epävarmuutta, huolta terveydestä ja taloudesta, eristäytymisestä johtuvaa yksinäisyyttä ja pelkoa. Sillä on vaikutusta meidän jokaisen hyvinvointiin ja terveyteen. Kipeimmin ne ovat osuneet juuri niihin, jotka ovat muutenkin avun tarpeessa. Kasvava avuntarve näkyy ja tuntuu niin kodeissa kuin työpaikoillakin.

Suomen Kansanterveysyhdistyksen keräys Suomen Terveydelle tukee jäsenjärjestöjensä työtä Lastentautien tutkimussäätiössä, MIELI Suomen Mielenterveys ry:ssä, Suomen Sydänliitossa ja Vanhustyön keskusliitossa. Jäsenjärjestömme ovat alansa vaikuttavimpia toimijoita ja tekevät korvaamatonta työtä mielenterveyden vahvistamisen, inhimillisen kärsimyksen, kuolemien ja työkyvyttömyyden vähentämiseksi koronakriisin vaikutusten aikana. Varoja tarvitaan kipeästi, jotta järjestöjen tarjoamasta avusta ei jouduta tinkimään, vaan että voimakkaasti kasvavaan avuntarpeeseen pystytään vieläkin paremmin vastaamaan.

Kansanterveys on yhteinen asia, joka vaikuttaa suoraan elämäämme ja hyvinvointiimme, siihen, kuinka terveinä saamme elää ja kuinka meitä kannetaan ja hoidetaan vakavan sairauden kohdatessa.

Kiitoksena ja merkiksi lahjoituksesta yrityksenne saa

 

Yli 100 euroa lahjoittaneet yritykset:

Logot julkaistaan Suomen Terveydelle -verkkosivujen etusivulla kampanjan ajaksi.
Suomen myötätuntoisin yritys -bannerin, joita voi jakaa ja käyttää yrityksen omissa verkkokanavissa ja painojulkaisuissa.

Yli 200 euroa lahjoittaneet yritykset:

Yritys saa lisäksi lahjoittajajulkaisun Suomen Terveydelle -Facebook- ja Instagram -sivuille. Julkaisua voi jakaa myös yrityksen omissa kanavissa.

Kolme suurinta lahjoitusta tehneet yritykset:

Logot julkaistaan omilla erillisillä logopaikoillaan Suomen Terveydelle -verkkosivujen etusivulla.

Lataa banneri tästä

Suomen myötätuntoisin yritys, näin voit lahjoittaa:

Saaja:                Suomen Kansanterveysyhdistys
Tilinumero:        FI39 1013 3000 1405 63
Viitenumero:     7050121071
Summa:             500€     1000€     3000€     tai muu summa

Lahjoita verkossa

Meidän kautta voit lahjoittaa helposti ja turvallisesti myös MobilePaylla. Lahjoita haluamasi summa numeroon 74107.

 

Kiitos!

Yrityksenne tuki on arvokas lahja:

Lahjoituksellanne parannetaan lasten leukemiahoitoa ja autetaan perheitä selviämään lasten diabeteksesta tai pienimpien keskosten kanssa. Lahjoituksenne on avainasemassa, kun lapsen vakavan sairauden kanssa kamppaileville perheille toivotaan ilouutisia.

Lahjoituksenne turvin tuetaan sydänsairaita ja ennaltaehkäistään kohtalokkaita sydäninfarkteja.

 

Lahjoituksellanne annetaan kriisiapua ja ehkäistään itsemurhia mahdollistamalla lisää päivystäjiä Kriisipuhelimeen sekä mielenterveyden varhaista tukea kouluihin ja neuvoloihin.

Lahjoituksellanne tarjotaan ikäihmisille kriittisen tärkeää Vahvikelinja -puhelinapua, jolla vähennetään vanhusten yksinäisyyttä. Näin yrityksenne on osaltaan auttamassa muistisairaita ja vähentämässä ikäihmisten pelkoa ja turvattomuutta.

Kiitos Suomen myötätuntoisimmat yritykset lahjoituksestanne Suomen Terveydelle!