Onko teillä Suomen
myötätuntoisin yritys?

Apuanne tarvitaan juuri nyt. 

Tervetuloa mukaan Suomen
Terveydelle -joulukeräykseen.

  

  • Kertalahjoitus
  • Kuukausilahjoitus
35€
45€
65€
100€
8€
10€
15€
27€
TAI
  • Kertalahjoitus
  • Kuukausilahjoitus
35€
45€
65€
100€
8€
10€
15€
27€
TAI

Kutsumme yrityksenne mukaan vuoden tärkeimpään keräykseen, jolla rakennetaan entistä terveempää ja myötätunnosta tinkimätöntä Suomea.

Lahjoita tänä jouluna Suomen Terveydelle -keräykseen, jolla on vaikutusta meidän jokaisen kodissa ja työpaikalla. Keräyksellä tuetaan kansanterveyden tärkeimpien tukipilareiden elintärkeää työtä jäsenjärjestöissämme Lastentautien tutkimussäätiössä, MIELI Suomen Mielenterveys ry:ssä, Suomen Sydänliitossa ja Vanhustyön keskusliitossa.

Suomalainen myötätunto on tekoja. Anna tekojen puhua. Lahjoita Suomen Terveydelle.

Koronapandemia on lisännyt Suomessa henkistä pahoinvointia, epävarmuutta, huolta terveydestä ja taloudesta, eristäytymisestä johtuvaa yksinäisyyttä ja pelkoa. Sillä on vaikutusta meidän jokaisen hyvinvointiin ja terveyteen. Kipeimmin ne ovat osuneet juuri niihin, jotka ovat muutenkin avun tarpeessa. Kasvava avuntarve näkyy ja tuntuu niin kodeissa kuin työpaikoillakin.

Suomen Kansanterveysyhdistyksen keräys Suomen Terveydelle tukee jäsenjärjestöjensä työtä Lastentautien tutkimussäätiössä, MIELI Suomen Mielenterveys ry:ssä, Suomen Sydänliitossa ja Vanhustyön keskusliitossa. Jäsenjärjestömme ovat alansa vaikuttavimpia toimijoita ja tekevät korvaamatonta työtä mielenterveyden vahvistamisen, inhimillisen kärsimyksen, kuolemien ja työkyvyttömyyden vähentämiseksi koronakriisin vaikutusten aikana. Varoja tarvitaan kipeästi, jotta järjestöjen tarjoamasta avusta ei jouduta tinkimään, vaan että voimakkaasti kasvavaan avuntarpeeseen pystytään vieläkin paremmin vastaamaan.

Kansanterveys on yhteinen asia, joka vaikuttaa suoraan elämäämme ja hyvinvointiimme, siihen, kuinka terveinä saamme elää ja kuinka meitä kannetaan ja hoidetaan vakavan sairauden kohdatessa.

Yritys, näin voit lahjoittaa:

Saaja:                Suomen Kansanterveysyhdistys
Tilinumero:        FI39 1013 3000 1405 63
Viitenumero:     7050121071
Summa:             500€     1000€     3000€     tai muu summa

Lahjoita verkossa

 

Meidän kautta voit lahjoittaa helposti ja turvallisesti myös MobilePaylla. Lahjoita haluamasi summa numeroon 74107.

Kiitos!

 

Mitä arvokkaalla lahjoituksellanne saadaan aikaan?

Lahjoituksellanne parannetaan lasten leukemiahoitoa ja autetaan perheitä selviämään lasten diabeteksesta tai pienimpien keskosten kanssa. Lahjoituksenne on avainasemassa, kun lapsen vakavan sairauden kanssa kamppaileville perheille toivotaan ilouutisia.

Lahjoituksellanne annetaan kriisiapua ja ehkäistään itsemurhia mahdollistamalla lisää päivystäjiä Kriisipuhelimeen sekä mielenterveyden varhaista tukea kouluihin ja neuvoloihin.

Lahjoituksenne turvin tuetaan sydänsairaita ja ennaltaehkäistään kohtalokkaita sydäninfarkteja.

Lahjoituksellanne tarjotaan ikäihmisille kriittisen tärkeää Vahvikelinja -puhelinapua, jolla vähennetään vanhusten yksinäisyyttä. Näin yrityksenne on osaltaan auttamassa muistisairaita ja vähentämässä ikäihmisten pelkoa ja turvattomuutta.

Puhelinkeräys soittaa sinulle

Tämän vuoden korona-aikana lahjoituksille on kasvava tarve. Osallistuthan puhelinkeräykseemme Suomen Terveydelle, kun ystävälliset ja ammattitaitoiset puhelinvarainhankkijamme soittavat sinulle. Jo yli 60 000 suomalaista lahjoittaa meille vuosittain puhelinkeräyksellä, jota on järjestetty vuodesta 1998 lähtien.

Voit olla myös yhteydessä lahjoittajapalveluumme kaikissa lahjoittamiseen ja toimintaamme liittyvissä kysymyksissä. Olemme täällä sinua varten.

Lahjoittajapalvelu