Tulee tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Haluatko mukaan iloiseen porukkaamme tekemään palkitsevaa ja merkityksellistä työtä Suomen Terveydelle?

Puhelinvarainhankintamme Joensuussa ja Jyväskylässä rekrytoivat parhaillaan. Koronapandemian keskellä Suomen Kansanterveysyhdistyksen keräämille varoille on kasvava tarve. Keräyksen avulla mahdollistamme osaltamme jäsenjärjestöjemme elintärkeän työn kansanterveyden hyväksi.

Jos kiinnostuit merkityksellisestä ja tuloksellisesta työstä Suomen Terveydelle, jätä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Hakulomakkeeseen pääset tästä: https://www.skty.fi/rekry/

Suomen Terveydelle on valtakunnallinen keräys, jolla taistellaan maamme vakavimpia ja yleisimpiä kansansairauksia vastaan ja rakennetaan entistä terveempää Suomea.

Keräyksen toteuttaa 52-vuotias Suomen Kansanterveysyhdistys ry, joka tukee Lastentautien tutkimussäätiön, MIELI Suomen Mielenterveys ry:n, Suomen Sydänliiton ja Vanhustyön keskusliiton työtä.

Nämä järjestöt toimivat mielenterveyden vahvistamisen, inhimillisen kärsimyksen, ennenaikaisten kuolemien ja työkyvyttömyyden vähentämiseksi. Lahjoituksia tarvitaan, jotta pandemian myötä voimakkaasti kasvaneeseen avuntarpeeseen pystytään vastaamaan.

Apusi on tärkeää

Voit lahjoittaa haluamasi summan Suomen Terveydelle MobilePaylla numeroon 74107.

Lahjoittamalla autat jatkamaan vuosikymmenien työtä lasten sairauksien tutkimuksen, mielenterveystyön, sydäntautien ennaltaehkäisyn ja hoidon sekä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jokainen lahjoitus on tärkeä, sillä sen saaja on haavoittuvassa elämäntilanteessa oleva ihminen. Sellainen, kuin kuka tahansa meistä.

Lahjoita