Tule tekemään työtä, jolla on hyvä tarkoitus!

Haemme uusia varainhankkijoita tekemään valtakunnallista keräystä jäsenjärjestöjemme hyväksi.

Kerääminen tapahtuu puhelimitse Poliisihallituksen myöntämällä virallisella keräysluvalla ilman välikäsiä. Keräykseemme osallistuminen on vapaaehtoista ja et tule myymään mitään fyysistä tuotetta tai palvelua.

Lähetä työhakemuksesi täältä: https://www.skty.fi/rekry/

Suomen Kansanterveysyhdistys ry on perustettu yli 50 vuotta sitten.

Varainhankintatoimistomme sijaitsevat Joensuussa ja Jyväskylässä. Olemme 100 % suomalainen yhdistys, jonka tarkoitus on parantaa jokaisen suomalaisen elämää vauvasta vaariin. Jäsenjärjestömme toteuttavat omalta taholtaan mahdollisesti jokaista suomalaista koskettavaa tuki-, tutkimus- ja huolintatoimintaa.

Jäsenjärjestömme ovat:

🔹 Lastentautien tutkimussäätiö
🔹 MIELI Suomen mielenterveys ry
🔹 Suomen Sydänliitto ry
🔹 Vanhustyön keskusliitto ry

Lasten selviytyminen vakavista sairauksista vaatii jatkuvaa tutkimusta, ja lahjoittajiemme avulla pystymme kehittämään suomalaisten lasten terveyttä sekä ennaltaehkäistä vakavia sairauksia. Mielenterveyden ongelmat ovat kasvussa ja valtiolliset hoitolaitoksen ei pysty kantamaan kasvavaa taakkaa yksin. MIELI Suomen mielenterveys ry:n 24 tuntia vuorokaudessa päivystävä kriisipuhelin on korvaamaton apu monelle.

Sydänsairaudet ovat yksi suurimpia pitkiä sairauspoissaolojen syitä suomessa. Sydänliiton aktiivisen toiminnan avulla moni hakeutuu ajoissa ennaltaehkäiseviin hoitoihin, jolloin elinajanodote sekä elämänlaatu parantuvat. Vanhustyön keskusliiton avulla useat yksinäiset vanhukset ovat saaneet ystäväpiirin avulla uusia ystäviä.

Suomen Kansanterveysyhdistyksen tehtävä on hankkia varoja, jotta jäsenjärjestöjemme arvokas työ pystytään toteuttamaan. Tähän tehtävään haemme nyt uusia varainhankkijoita. Lahjoittajien hankinta tapahtuu mm. laajasta yli 300 000 lahjoittajaa käsittävästä lahjoittajarekisteristä.

Maksamme palkkaa 9,00 €/h. Palkkaa on mahdollista korottaa suoritepalkkauksella. Palkka maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa.

Työaika on sovittavissa maanantaista lauantaihin klo 08.30 – 15.30 väliselle ajalle. Päivä- ja viikkokohtainen työaika on sovittavissa jokaisen tilanteeseen sopivaksi.
Tarjoamme työntekijöillemme lounas- ja liikuntaseteliedun. Työterveyshuolto on Pihlajalinnassa.

💥 tarjoamme myös etätyömahdollisuuden!

Apusi on tärkeää

Voit lahjoittaa haluamasi summan Suomen Terveydelle MobilePaylla numeroon 74107.

Lahjoittamalla autat jatkamaan vuosikymmenien työtä lasten sairauksien tutkimuksen, mielenterveystyön, sydäntautien ennaltaehkäisyn ja hoidon sekä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jokainen lahjoitus on tärkeä, sillä sen saaja on haavoittuvassa elämäntilanteessa oleva ihminen. Sellainen, kuin kuka tahansa meistä.

Lahjoita