Finlandia-talon ravintolakumppaniksi Kanresta Oy

Finlandia-talo Oy on valinnut kilpailutuksen perusteella uudeksi ravintolakumppanikseen Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n tytäryhtiön Kanresta Oy:n. Kilpailutukseen kutsuttiin sellaiset valikoidut ravintola-alan toimijat, jotka koon ja referenssien perusteella pystyvät toteuttamaan Finlandia-talon tarvitsemat ravintolapalvelut. Kanresta valittiin erityisesti tapahtuma- ja kokoustoimialaosaamisensa perusteella.

”Kanresta keskittyy tapahtuma- ja kokoustoimialalle ja on halukas nostamaan Finlandia-talon kanssamme alan suunnannäyttäjäksi. Heidän strategiansa tukee omaamme. Yhteistyössä kehitämme uuden aallon tapahtumia”, Finlandia-talon toimitusjohtaja Johanna Tolonen sanoo.

Finlandia-talon ravintolapalvelut siirtyvät Kanrestalle 1.1.2014. Nykyinen kumppani Royal Ravintolat vastaa syksyn tapahtumien ravintolapalveluista normaalisti.

Finlandia-talo Oy:n liikevaihto on kasvanut voimakkaasti muutaman viime vuoden aikana, noin 20 % vuosittain. Finlandia-talon ravintolatoiminta kuuluu liikevaihdolla mitattuna Suomen suurimpiin yksittäisiin ravintoloihin. Anniskelupaikkojen määrä on 7 645.

Finlandia-talossa järjestetään kattavasti erilaisia tapahtumia: kokouksia, kongresseja, seminaareja, messuja, konsertteja ja juhlia. Tilausravintolatoiminnan ohella Finlandia-ravintolassa järjestetään perinteikkäitä juhlapäivälounaita esimerkiksi vappuna ja äitienpäivänä. Lisäksi Töölönlahden puolella toimii kaikille avoin Café Veranda.

”Vuoden 2014 suunnittelu on jo käynnissä, sillä tapahtumavaraukset tehdään hyvissä ajoin. Luomme Finlandia-talon kanssa asiakkaille kokonaisvaltaisen käyntikokemuksen, jossa tapahtuma- ja ravintolapalvelut täydentävät toisiaan”, Kanrestan toimitusjohtaja Antti Rosenberg sanoo.

Kanresta Oy on harjoittanut valtakunnallista ravintolatoimintaa vuodesta 1994. Kokous- ja tapahtuma-alalla Kanrestan referenssejä ovat muun muassa Kansallisooppera, Sibelius-talo, Tampere-talo ja Verkatehdas.

Yhtiö on Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n tytäryhtiö. Kanrestan tuotoilla tuetaan yhdistyksen jäsenjärjestöjä, joita ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Suomen Sydänliitto ry ja Vanhustyön keskusliitto ry.

Lisätietoja:

Johanna Tolonen, toimitusjohtaja, Finlandia-talo, puh. (09) 4024 410, johanna.tolonen@finlandiatalo.fi

Antti Rosenberg, toimitusjohtaja, Kanresta Oy, puh. 040 821 9869, antti.rosenberg@kanresta.fi

Finlandia-talo

Finlandia-talo on uniikki kotimaisten ja kansainvälisten kokousten ja tapahtumien keskus. Kansainvälisesti tunnettu, Alvar Aallon suunnittelema suomalaisuuden symboli toimii monipuolisena juhla-, konsertti- ja kongressipaikkana. Laajennusosa Veranda tarjoaa uudentyyppiset ja modernit puitteet erilaisille näyttelyille ja tapahtumille. Finlandia-talossa järjestetään vuosittain satoja erilaisia tapahtumia, joihin osallistuu yli 250 000 kävijää. www.finlandiatalo.fi/fi/

uutiset_kanresta Kuvassa Kanresta Oy:n toimitusjohtaja Antti Rosenberg.

Apusi on tärkeää

Voit lahjoittaa haluamasi summan Suomen Terveydelle MobilePaylla numeroon 74107.

Lahjoittamalla autat jatkamaan vuosikymmenien työtä lasten sairauksien tutkimuksen, mielenterveystyön, sydäntautien ennaltaehkäisyn ja hoidon sekä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jokainen lahjoitus on tärkeä, sillä sen saaja on haavoittuvassa elämäntilanteessa oleva ihminen. Sellainen, kuin kuka tahansa meistä.

Lahjoita