Verkkosivumme uudistuvat toukokuussa. Mitä toivot sivuille?

Suomen Kansanterveysyhdistys uudistuu ja rakennamme parhaillaan uusia verkkosivuja teille, lahjoittajamme. Tiesitkö muuten, että teitä lahjoittajia oli viime vuonna yli 60 000? Valtava kiitos jokaiselle teistä. Varat ovat menneet eteenpäin lastentautien tutkimukseen, mielenterveystyöhön ja kriisipuhelimeen, sydänsairauksien hoitoon ja ikäihmisten yksinäisyyden ehkäisyyn ja turvallisuuden rakentamiseen.

Uusille sivuille tulee myös helppoja tapoja lahjoittaa verkossa. Kokoamme sinne tietoa lahjoitusvarojen vaikutuksesta. Mitä sinä erityisesti toivot sivuille? Mitä lahjoittajana toivoisit verkkosivuilla löytyvän? Laita toiveesi yhdistyksen viestintä- ja varainhankintajohtajalle helena.hulkko (at) skty.fi huhtikuun 15. mennessä. Kiitos sinulle.

Apusi on tärkeää

Voit lahjoittaa haluamasi summan Suomen Terveydelle MobilePaylla numeroon 74107.

Lahjoittamalla autat jatkamaan vuosikymmenien työtä lasten sairauksien tutkimuksen, mielenterveystyön, sydäntautien ennaltaehkäisyn ja hoidon sekä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jokainen lahjoitus on tärkeä, sillä sen saaja on haavoittuvassa elämäntilanteessa oleva ihminen. Sellainen, kuin kuka tahansa meistä.

Lahjoita