Vastaamo-isku tarvitsee myötätuntoa. Lahjoituksilla rooli avunannossa.

Isku Vastaamon asiakkaita kohtaan on isku kansanterveyttämme vastaan. Monet Vastaamon asiakkaista ovat äärettömän haavoittuvassa tilanteessa, ja tietomurto pahentaa heidän turvattomuuttaan ja terveyttään. Suomen Terveydelle -keräyksen lahjoittajat ovat mahdollistaneet tässä kriisitilanteessa auttavan jäsenemme MIELI ry:n Kriisipuhelimen toimintaa. Kiitos teidän siellä kyetään vastaamaan yhä suurempaan määrään puheluita kuukausittain ja vastaamaan tilanteen aiheuttamaan ruuhkaan. Puhelimeen voi soittaa nimettömänä ja luottamuksellisesti.
Nyt tarvitaan suomalaista myötätuntoa. Mielenterveyden häiriöt ovat suurin varhaisen työkyvyttömyyseläkkeen syy Suomessa. Ne ovat yleisiä, ja niitä ei tarvitse hävetä. Tuetaan toisiamme, ollaan ymmärtäväisiä ja myötätuntoisia. Näin vähennämme myös Vastaamo-iskun haittoja kansanterveydellemme.
Ohessa Kriisipuhelimen numerot, jotka auttavat lisätyin voimavaroin apua tarvitsevia.

Apusi on tärkeää

Voit lahjoittaa haluamasi summan Suomen Terveydelle MobilePaylla numeroon 74107.

Lahjoittamalla autat jatkamaan vuosikymmenien työtä lasten sairauksien tutkimuksen, mielenterveystyön, sydäntautien ennaltaehkäisyn ja hoidon sekä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jokainen lahjoitus on tärkeä, sillä sen saaja on haavoittuvassa elämäntilanteessa oleva ihminen. Sellainen, kuin kuka tahansa meistä.

Lahjoita