Markkinointipäällikkö vastaamaan Suomen Kansanterveysyhdistyksen lahjoittajaviestinnästä

Haemme vahvaa varainhankinnan taitajaa markkinointipäälliköksi 51-vuotiaan Suomen Kansanterveysyhdistyksen varainhankintaan. Olet keskeisessä roolissa uudistamassa ison lahjoittajarekisterin omaavaa varainhankinnan brändiä ja tuomassa markkinoille uutta kampanjaa.

Olet sekä tulevien kampanjoiden ja lahjoittajaviestinnän vetäjä että joidenkin materiaaliemme kirjoittaja.

Toimit puhelinvarainhankintaa, crm-ohjelmistoa ja lahjoittajapalvelua johtavan myyntiryhmän päällikön tiiviinä työparina; rakennat markkinointiviestinnän keinoin vetovoimaa varainhankinnan tuloksentekoon.

Osaat johdonmukaisen brändin jalkauttamisen eri kanaviin. Ymmärrät lahjoitusten hankkimisen lainalaisuudet niin televarainhankinnassa, suoramarkkinoinnissa, tapahtumissa, digitaalisissa kuin perinteisissä kanavissa. Kuukausilahjoittamisen kokonaisuus on sinulle kirkas kuin vesi.

Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus lahjoittajaviestinnän tuottamisesta. Ymmärrät varainhankinnan tuloksellisuuden ja siihen vaikuttamisen sekä asiakassuhdemarkkinoinnin peruslainalaisuudet. Myös toimialan maksuteknologiat ovat sinulle tutut. Pystyt kirjoittamaan puhuttelevaa tekstiä itse.

Vastaat verkkopalvelun tuloksellisuudesta ja brändin jalkautumisesta siihen. Osaat organisoida ja johtaa monikanavaisia projekteja sekä markkinointikampanjoita ilmoitus-, some- ja verkkomedioiden aikataulujen mukaisesti ja sinulla on näyttöä tuloksellisten kampanjoiden vetämisestä.

Vastuullesi kuuluvat:

–          Varainhankinnan tuotteiden markkinointiviestinnällinen konseptointi graafikon/toimiston kanssa

–          Lahjoittajaviestinnän ja hoitomallien suunnittelu ja toteutus yhdessä varainhankintajohtajan kanssa

–          Varainhankinnan sisältömarkkinointikokonaisuuden suunnittelu ja sisältöjen tuottaminen yhdessä sisältötoimiston ja markkinointikoordinaattorin kanssa.

–          Varainhankinnan markkinointikampanjoiden projektipäällikkyys

Koska me olemme kivoja, on sinunkin oltava kiva. Osaat sujuvasti englantia ja mielellään ruotsia. Sinulla on akateeminen loppututkinto.  Osaat käyttää WordPressiä. Eduksi lasketaan yritysvarainhankinnan ja suomalaisen sosiaali- ja terveysalan tilanteen tai lääketieteellisen tutkimuksen tuntemus.

Tiedustelut ja hakemukset ystävällisesti 13.2. mennessä: Harri Immonen, puh: 040 042 5116, hi(at)birn-partners.com

Suomen Kansanterveysyhdistys ry on vuodesta 1969 lähtien tukenut neljän jäsenjärjestönsä työn kautta suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia. Yhdistyksen tuella varmistetaan, että lastentautien tutkimustyö tuo perheille ilouutisia, mielenterveysongelmiin saadaan apua ja innovaatioita, sydäntautien ennaltaehkäisy ja hoito kehittyvät ja ikäihmiset saavat arvoisensa vanhuuden. Yhdistys jakoi jäsenjärjestöilleen Lastentautien tutkimussäätiölle, Mieli – Suomen Mielenterveys ry:lle, Sydänliitolle ja Vanhustyön keskusliitolle vuonna 2018 1,8 miljoonaa euroa.

Apusi on tärkeää

Voit lahjoittaa haluamasi summan Suomen Terveydelle MobilePaylla numeroon 74107.

Lahjoittamalla autat jatkamaan vuosikymmenien työtä lasten sairauksien tutkimuksen, mielenterveystyön, sydäntautien ennaltaehkäisyn ja hoidon sekä ikäihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Jokainen lahjoitus on tärkeä, sillä sen saaja on haavoittuvassa elämäntilanteessa oleva ihminen. Sellainen, kuin kuka tahansa meistä.

Lahjoita