Kuukausilahjoitus

Me suomalaiset olemme sitkeää ja sisukasta sorttia. Kun kerran jotain päätämme, niin se pitää, vaikka tuloksia pitäisi odottaa pitkään – olipa kyse sitten savusaunan lämmittämisestä tai metsän kasvattamisesta.

 

Työ yleisimpien kansansairauksiemme nujertamiseksi vaatii pitkäjänteisyyttä ja jatkuvaa tukea, eikä siinä useinkaan saada nopeita pikavoittoja. Siksi tarvitsemme kipeästi kuukausilahjoituksia.

 

Meidän tavoitteemme on, ettei kukaan jäisi sairautensa kanssa yksin, vaan jokaisella olisi mahdollisuus saada terveyttä, tukea ja turvaa. Se on vuosikymmenien sitkeyttä kysyvää työtä, jossa hädän hetkellä akuutti apu on korvaamatonta.

Lahjoita Kansanterveysyhdistyksen Suomen Terveydelle -keräykseen, jolla mahdollistetaan arvokas ja pitkäjänteinen työ kansanterveyttä edistävissä jäsenjärjestöissämme Lastentautien tutkimussäätiössä, MIELI Suomen Mielenterveys ry.ssä, Suomen Sydänliitossa ja Vanhustyön Keskusliitossa.

Kuukausilahjoittajana saat säännöllisesti tietoa siitä, miten lahjoituksesi auttaa kotien hauraimmissa hetkissä ja rakentaa päivä päivältä terveempää Suomea.

Liity kuukausilahjoittajaksi tästä

 

Tai voit ottaa yhteyttä lahjoittajapalveluumme

Yhteystiedot