Joulukeräys yrityksille

Jouluna jos koskaan korostuu se, voivatko läheisesi hyvin tai ovatko he vierelläsi. Aattoiltana sohvalle istahtaa niin hän, joka valvoo yönsä masentuneen teinin vuoksi kuin hän, jonka arki on iän vuoksi joka hetki turvatonta. Hän, joka pelkää rakkaansa sydämen pettävän minä hetkenä hyvänsä. Hän, joka kantaa vakavaa perinnöllistä sairautta. Joulupyhänä korostuu myös yksinäisyys.

Jouluna kaiken pitäisi olla hyvin

Kanrestan omistaja Suomen Kansanterveysyhdistys on jo 50 vuotta auttanut heitä kaikkia. Ainoana Suomessa sen tehtävänä on tukea meidän suomalaisten koko elämän kulkua kuormittavia keskeisiä sairauksia ja vähentää hätää ja henkistä pahoinvointia.

Suomen Kansanterveysyhdistyksen neljä jäsenjärjestöä tarvitsevat kipeästi lahjoitustasi tänä jouluna

Apusi menee vuosittain suoraan Suomen Kansanterveysyhdistyksen neljälle jäsenyhdistykselle. Tänä vuonna tavoittelemme 1,8 miljoonan euron apusummaa. Tarvitsemme lahjoitustasi päästäksemme siihen.

Mielenterveysongelmat ja sydän- ja verisuonitaudit aiheuttavat valtavaa inhimillistä huolta - sekä työelämän mittavimmat sairaslomat. Tuhannet vanhemmat toivovat tälläkin hetkellä, että tutkimus tuo heidän lapselleen hoitokeinon

Arvokas lahjoituksesi koskettaa meitä kaikkia. Ja teitä kaikkia yrityksessäsi. Auta meitä antamaan hyvä joulu suomalaisiin perheisiin.

Autat lastentautien tutkimustyötä

Valtion yliopistosairaaloille jakama tutkimustuki on laskenut ja lastentautien tutkijat tarvitsevat jatkuvaa rahoitusta, jota Lastentautien tutkimussäätiö myöntää tutkijoille.

Tuet mielenterveystyötä

Joka viides nuori kärsii mielenterveysongelmista, jokainen heistä ansaitsee tulla autetuksi. Julkisten resurssien niukkuudessa MIELI ry:n kriisipuhelimelle, verkkoauttamiselle ja nuorten Sekasin-chatille sekä opettajien ja neuvolahenkilökunnan koulutukselle tarvitaan kipeästi lisää voimavaroja, jotta voitaisiin vastata kysyntään.

Ennaltaehkäiset sydänsairauksia

Sydän- ja verisuonitaudit ovat suomalaisten yleisin yksittäinen kuolinsyy. Yhä useammalla on vaikea sydänsairaus. Väestön ikääntyessä Sydänliitto tarvitsee lisävaroja henkiä pelastavan tiedon ja toiminnan jatkamiseen.

Jotta vanhukset eivät jää yksin

Noin joka kolmas vanhus kärsii yksinäisyydestä. Ikäihmisten määrän kasvaessa Vanhustyön keskusliitto tarvitsee päivä päivältä yhä enemmän Ystäväpiirejä ja etujen valvomista.

 

Osallistu keräykseen nyt

Saaja: Suomen Kansanterveysyhdistys ry
Tilinumero: FI39 1013 3000 1405 63
BIC: NDEAFIHH
Viite: 2412191

Rahankeräyslupa: RA/2018/1045

Lataa tästä kuva käyttöösi kiitokseksi lahjoituksestasi

Vuonna 2018 tuimme mm. seuraavia hankkeita

Tuoreimpien SKTY:n rahoittamien tutkimusten joukossa ovat niin lasten leukemiahoitojen parantaminen, vauvaiän epilepsian syiden löytäminen, syntymän aikaisen hapenpuutteen vaikutus lapsen neurologiseen kehitykseen, astman kehityksen estäminen korkean riskin lapsilla sekä lyhytkasvuisuuden tutkiminen.

MIELI ry:lle SKTY:n tuki on merkinnyt itsemurhien ehkäisyn ja kriisityöntekijöiden puhelinpäivystyksen mahdollistamista, mielen hyvinvointia tukevan toiminnan mahdollistamista sekä mielenterveyshaasteissa auttavien ammatti-ihmisten kouluttamista kouluissa ja neuvoloissa.

Sydänliiton saamaa avustusta on viime vuosina käytetty sydän- ja verisuonisairauksien ehkäisyyn ja potilastyön asiantuntijamateriaalin tuottamiseen, sekä ennalta ehkäisevään sydäntyöhön ja potilastoiminnan edellytysten vahvistamiseen, tiedotukseen, sydänterveyden edistämiseen, tukihenkilötoimintaan ja sydänpotilaiden kuntoutukseen. 80 prosenttia sydäntapahtumista olisi ennaltaehkäistävissä yhä paremmalla tiedotuksella, kuntoutuksella ja elämäntavoilla.

Liiton Ystäväpiiritoiminta on tavoittanut jo 10.000 ikääntynyttä ja sähköisen viriketoiminnan aineistopankissa Vahvikkeessa on saavutettu jo yli miljoona latausta. Liiton tehtävänä on edistää vanhusten hyvinvointia ja sosiaalista turvallisuutta sekä toimia kolmannen sektorin edunvalvojana.

Kiitos arvokkaasti tuestanne!