Yritysjoulu

Yritysjoulu

Etsitkö uutta hyvän mielen joululahjakohdetta, joka tuntuisi jokaiselle yrityksessäsi ikiomalta?

Suomen Kansanterveysyhdistys on jo 50 vuotta auttanut suomalaisia. Ainoana Suomessa sen tehtävänä on tukea meidän suomalaisten koko elämän kulkua kuormittavia keskeisiä sairauksia ja vähentää hätää ja henkistä pahoinvointia.

Apusi menee vuosittain suoraan Suomen Kansanterveysyhdistyksen neljälle jäsenyhdistykselle. Tänä vuonna tavoittelemme 1,8 miljoonan euron apusummaa. Tarvitsemme lahjoitustasi päästäksemme siihen.

Mielenterveysongelmat ja sydän- ja verisuonitaudit aiheuttavat valtavaa inhimillistä huolta - sekä työelämän mittavimmat sairaslomat. Tuhannet vanhemmat toivovat tälläkin hetkellä, että tutkimus tuo heidän lapselleen hoitokeinon.

Arvokas lahjoituksesi koskettaa meitä kaikkia. Ja teitä kaikkia yrityksessäsi. Auta meitä antamaan hyvä joulu suomalaisiin perheisiin.

Lue lisää ja osallistu keräykseen tästä.

Lahjoita nyt

Lahjoittamalla tuet yhdistyksen jäsenjärjestöjen tekemää tärkeää lasten sairauksien tutkimukseen, mielenterveystyöhön, sydäntautien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä vanhusten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen tehtävää työtä. Varat menevät vuosittain eteenpäin yhdistysten toimintaan kautta Suomen jokaista kotia ja työpaikkaa kuormittavien sairauksien voittamiseksi.

Olemme vielä kaukana tämän vuoden keräystavoitteestamme - 2,4 miljoonan keräyspotista. Tarvitsemme kipeästi tukeasi, jotta työ sairauksien nujertamiseksi voi jatkua.

Lahjoita heti tilillemme FI39 1013 3000 1405 63 viitteellä 5636. Yleinen lahjoitussumma on esimerkiksi 65 euroa, mutta ihan kaiken kokoiset lahjoitukset ovat meille arvokkaita. Kiitämme lämpimästi jokaista keräykseen osallistuvaa. Täysin vapaaehtoinen tukesi on meille todella tärkeä.

Keräystä tehdään myös valtakunnallisesti puhelinkeräyksenä Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Tästä voit lukea, mitä lahjoituksilla on saatu aikaan viime vuosina:  Lue taustatietoja jäsenjärjestöistämme

Yhdistys

Toiminta-ajatuksena ja työmme tarkoituksena on tukea järjestöjämme hankkimalla varoja niiden toimintaan, mm. lasten sairauksien tutkimukseen, mielenterveystyöhön, sydäntautien ennaltaehkäisyyn sekä vanhusten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Kansanterveysyhdistyksen tarkoituksena ei ole harjoittaa kansanterveystyötä itsenäisesti, vaan jäsenjärjestöjensä kautta.

Näin ollen yhdistyksen keskeisenä tehtävänä on ollut alusta alkaen varainhankinta, joskin senkin on yleensä haluttu kytkeytyvän jollain tavalla varsinaiseen kansanterveystyöhön.

Jäsenjärjestöt

Lastentautien tutkimussäätiö MIELI Suomen Mielenterveys ry Suomen Sydänliitto Vanhustyön keskusliitto

Suomen Kansanterveysyhdistys ry

Terveyden ja hyvinvoinnin puolesta

info

Suomen Kansanterveysyhdistys ry on merkittävä vapaaehtoista työtä tekevien kansanterveysjärjestöjen yhteistoimintaelin. Yhdistyksen jäsenjärjestöjä ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura, Suomen Sydänliitto ja Vanhustyön keskusliitto.

1969 perustetun Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n tehtävänä on kansanterveystyön edistäminen maassamme.

Saaduilla varoilla tuetaan lasten terveyttä ja sen tutkimusta, mielenterveystoimintaa, sydäntautien ennaltaehkäisyä, tutkimusta ja hoitoa sekä vanhusten terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä.

Lahjoita heti tilillemme FI39 1013 3000 1405 63 viitteellä 5636.  

Lahjoittajapalvelu

Lahjoittajapalvelumme palvelee sinua

phone_icon 050 305 5500

(Normaalihintainen matkapuhelumaksu)

emailicon

lahjoittajapalvelu@skty.fi

etusivu_kartta

Suomen Kansanterveysyhdistys ry
Lahjoittajapalvelu
Arkadiankatu 21 B
00100 Helsinki

annapalautetta_logo Yhteydenottolomake
Asiakaspalvelu

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin

Yhdistys tunnetaan luotettavana ja kaikille reiluna työnantajana. Nyt tarjoamme sinulle mahdollisuuden ja vastineeksi tarjoamme sinulle hyvän korvauksen tekemästäsi työstä, sekä vakavaraisen työnantajan muut etuudet.

Hae töihin

Varainhankinta rekrytionti  
Varainhankintaan


Hyvällä asenteella autamme sinut menestykseen!

Organisaatio

Tutustu organisaatioomme

Kanresta Oy

Vuonna 1994 perustettu Kanresta Oy on Suomen johtava kulttuurilaitosten ravintolapalvelujen tuottaja, joka tarjoaa lisäksi myös monipuolisia kahvila- ja henkilöstöravintolapalveluja. 

Kanresta Oy

Organisaatio