Kiitos sinulle!

Kiitos jokaiselle viime vuonna meille lahjoittaneelle. Teitä oli noin 60 000, jotka halusitte tukea meidän kaikkien keskeisten sairauksien nujertamista ja hyvinvoinnin turvaamista.

Lahjoitustenne ansiosta Suomen Kansanterveysyhdistys pystyy jälleen antamaan kipeästi tarvittua tukea neljälle jäsenjärjestöllemme.

Viime vuonna lahjoituksilla on mahdollistettu muun muassa lasten aivokasvainten ja astman sekä keskosten selviytymiseen liittyvää tutkimusta, itsemurhien ehkäisyä ja kriisityöntekijöiden ruuhkautunutta puhelinpäivystystä, sydänpotilaiden tukemista ja henkiä pelastavaa sairastuneiden kuntoutusta sekä yksinäisten ikäihmisten Ystäväpiiri-toimintaa.

Lahjoita nyt

Lahjoittamalla tuet yhdistyksen jäsenjärjestöjen tekemää tärkeää lasten sairauksien tutkimukseen, mielenterveystyöhön, sydäntautien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon sekä vanhusten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen tehtävää työtä. Varat menevät vuosittain eteenpäin yhdistysten toimintaan kautta Suomen jokaista kotia ja työpaikkaa kuormittavien sairauksien voittamiseksi.

Tavoittelemme keräyksellämme 2020 kansanterveyteen 1,8 miljoonan euron tukea.

Lahjoita heti tilillemme FI39 1013 3000 1405 63 viitteellä 5636. Yleinen lahjoitussumma on esimerkiksi 65 euroa, mutta ihan kaiken kokoiset lahjoitukset ovat meille arvokkaita. Kiitämme lämpimästi jokaista keräykseen osallistuvaa. Tukesi on meille todella tärkeä. Kehitämme alkuvuodesta verkkosivustoamme, jossa löydät helpommat lahjoittamismuodot 1.4.2020 lähtien.

Keräystä tehdään myös valtakunnallisesti puhelinkeräyksenä Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Tästä voit lukea, mitä lahjoituksilla on saatu aikaan viime vuosina:  Lue taustatietoja jäsenjärjestöistämme

Yhdistys

Toiminta-ajatuksena ja työmme tarkoituksena on tukea järjestöjämme hankkimalla varoja niiden toimintaan, mm. lasten sairauksien tutkimukseen, mielenterveystyöhön, sydäntautien ennaltaehkäisyyn sekä vanhusten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Kansanterveysyhdistyksen tarkoituksena ei ole harjoittaa kansanterveystyötä itsenäisesti, vaan jäsenjärjestöjensä kautta.

Näin ollen yhdistyksen keskeisenä tehtävänä on ollut alusta alkaen varainhankinta, joskin senkin on yleensä haluttu kytkeytyvän jollain tavalla varsinaiseen kansanterveystyöhön.

Jäsenjärjestöt

Lastentautien tutkimussäätiö MIELI Suomen Mielenterveys ry Suomen Sydänliitto Vanhustyön keskusliitto

Suomen Kansanterveysyhdistys ry

Terveyden ja hyvinvoinnin puolesta

info

Suomen Kansanterveysyhdistys ry on merkittävä vapaaehtoista työtä tekevien kansanterveysjärjestöjen yhteistoimintaelin. Yhdistyksen jäsenjärjestöjä ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura, Suomen Sydänliitto ja Vanhustyön keskusliitto.

1969 perustetun Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n tehtävänä on kansanterveystyön edistäminen maassamme.

Saaduilla varoilla tuetaan lasten terveyttä ja sen tutkimusta, mielenterveystoimintaa, sydäntautien ennaltaehkäisyä, tutkimusta ja hoitoa sekä vanhusten terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä.

Lahjoita heti tilillemme FI39 1013 3000 1405 63 viitteellä 5636.  

Lahjoittajapalvelu

Lahjoittajapalvelumme palvelee sinua

phone_icon 050 305 5500

(Normaalihintainen matkapuhelumaksu)

emailicon

lahjoittajapalvelu@skty.fi

etusivu_kartta

Suomen Kansanterveysyhdistys ry
Lahjoittajapalvelu
Arkadiankatu 21 B
00100 Helsinki

annapalautetta_logo Yhteydenottolomake
Asiakaspalvelu

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin

Yhdistys tunnetaan luotettavana ja kaikille reiluna työnantajana. Nyt tarjoamme sinulle mahdollisuuden ja vastineeksi tarjoamme sinulle hyvän korvauksen tekemästäsi työstä, sekä vakavaraisen työnantajan muut etuudet.

Hae töihin

Varainhankinta rekrytionti  
Varainhankintaan


Hyvällä asenteella autamme sinut menestykseen!

Organisaatio

Tutustu organisaatioomme

Kanresta Oy

Vuonna 1994 perustettu Kanresta Oy on Suomen johtava kulttuurilaitosten ravintolapalvelujen tuottaja, joka tarjoaa lisäksi myös monipuolisia kahvila- ja henkilöstöravintolapalveluja. 

Kanresta Oy

Organisaatio