Ajankohtaista

Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n tytäryhtiö Kantele Varainhankinta tarjoaa telemarkkinointipalveluita.

kantele-logo Kantele Varainhankinta Oy on 100 %:sti Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n omistama telemarkkinointiritys. Kantele tarjoaa monipuolisia telemarkkinointipalveluja yrityksille ja yhteisöille.

Kanteleen avulla kampanjat saadaan menestymään tuloksekkaasti. Työntekijämme ovat hyvin koulutettuja ja motivoituneita. Kampanjat hoidetaan laadukkaasti ja hallitusti alusta loppuun saakka. Toimeksiantajalla on koko ajan käytössään tiedot siitä, kuinka kampanja etenee.

Palveluvalikoimaan kuuluvat mm.:

  • Varainhankintapalvelut
  • Ajanvarauspalvelut
  • Haastattelupalvelut
  • Laadunvalvontapalvelut
  • Tietohallintopalvelut

Työ toteutetaan laadukkaasti ja tarkasti tilaajan antamien ohjeiden mukaisesti. Toimeksiantajalle voidaan toimittaa satunnaisotannalla poimittuja puhelinkeskusteluja laaduntarkkailua varten ja toimeksiantaja voi olla yhteydessä satunnaisesti valittuihin asiakkaisiin sekä tiedustella ajanvarauksen toteutusta.

Toimeksiantaja tai hänen edustajansa voi tulla tarkistamaan työn toteutusta paikan päälle toimeksiantoa hoitavaan toimistoon.

Kantele Varainhankinta Oy:n liikevoitto käytetään lyhentämättömänä Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n jäsenjärjestöjen Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura, Suomen Sydänliitto ja Vanhustyön keskusliitton, tekemään kansanterveystyöhön.

Tutustu Kantele Varainhankintaan tästä.

Tutustu Kanteleen palveluvalikoimaan tästä.

Takaisin