Ajankohtaista

Suomen Kansanterveysyhdistys laajentaa syksyllä edelleen keräystoimintaansa.

Suomen Kansanterveysyhdistys ry toteuttaa puhelimitse valtakunnallista keräyskampanjaa. Tulevien viikkojen aikana tulemme palkkaamaan keräykseen lisää uusia varainhankkijoita Helsingin, Joensuun ja Jyväskylän varainhankintatoimistoihin.

Tällä hetkellä keräyksen parissa työskentelee jo yli 60 henkilöä koko- ja osa-aikaisissa työsuhteissa.

Yhdistyksen toiminta-ajatuksena ja työn tarkoituksena on tukea yhdistyksen jäsenjärjestöjä hankkimalla varoja niiden toimintaan, mm. lasten sairauksien tutkimukseen, mielenterveystyöhön, sydäntautien ennaltaehkäisyyn sekä vanhusten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen.

Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n jäsenjärjestöt ovat:

Lastentautien tutkimussäätiö
Suomen Mielenterveysseura
Suomen Sydänliitto
Vanhustyön keskusliitto

Puhelimitse suoritettava keräys toteutetaan Poliisihallituksen myöntämällä virallisella keräysluvalla (RA/2016/831) ja toimeenpanoaika on 1.1.2017-31.12.2018. Toimeenpanoalueena on koko Suomi Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Taiteilija Marleena Ansio on hyväntekeväisyystyönä luovuttanut kampanjalle työpanoksensa ja suunnitellut keräystunnuksena toimivat luontoaiheiset kirjeensulkijamerkit.

Keräys on yhdistyksen itse toteuttama eikä siinä käytetä alihankkijoita. Keräykseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista.

Tutustu keräykseen tarkemmin tästä!

Aiempaa kokemusta sinulta ei vaadita, sillä me koulutamme kaikki uudet työntekijät perusteellisesti varainhankinnan pariin. 

Mikäli olet kiinnostunut varainhankkijan työstä, niin täytä hakemuslomake alla olevasta linkistä, niin otamme teihin yhteyttä:

REKRYTOINTILOMAKE

Ota heti yhteyttä ja varmista paikkasi huippuosaajien tiimissä. 

Voit lukea varainhankkijoidemme mietteitä oheisesta artikkelista:

Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n varainhankinta on arvokasta työtä!

 

Suomen Kansanterveysyhdistys ry

 

Lastentautien tutkimussäätiö

Suomen Mielenterveysseura

Suomen Sydänliitto

Vanhustyön keskusliitto

Marleena Ansio - Kirjeensulkijamerkit

Takaisin