Ajankohtaista

Suomen Kansanterveysyhdistyksen keräys otetaan hyvin vastaan puhelimessa.

Yhteenlaskettu työkokemuksemme varainhankinnasta Suomen Kansanterveysyhdistyksessä on jo yli 20 vuotta. Monenlaisia kontakteja on siis tullut vastaan. Sanonta "niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan" pitää tässä työssä hyvin paikkaansa. Tämä on tosiasia kaikissa palveluammateissa ja ihmisten välisissä kohtaamisissa.

Haasteita työssämme on erilaisia ja pitkä työkokemuksemme on opettanut meille paljon.

Mielestämme haasteet ovat vuosien varrella hieman muuttuneet. Aikaisemmin lahjoittajat kyseenalaistivat enemmän keräysten laillisuutta. Tänä päivänä suurimpana haasteena on se, että yksityisille ihmisille tulee paljon puheluita eri tahoilta.

Telemarkkinoinnista on myös tullut joillekin ihmisille punainen vaate, koska kaikki alalla toimivat eivät ole noudattaneet työssään kovinkaan korkeaa moraalia. Meidän tehtävä on erottua tästä ryhmästä positiivisella tavalla. Keräykseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista, eikä ketään yritetä saada tahtomattaan mukaan lahjoittajaksi.

Suomen Kansanterveysyhdistys ry on toiminut jo pitkään ja asiamme otetaan yleisesti ottaen hyvin vastaan. Se ei tietenkään ole mikään ihme, sillä keräyksen aihe on hyvä ja kaikkia hyödyttävä. Tämän lisäksi meillä on paljon lahjoittajia, jotka ovat tukeneet toimintaamme jo vuosia. Asia alkaa olla tuttu ja lahjoittajat muistavat asian hyvin.

Jokainen lahjoittaja on työlle tärkeä ja jokaisen tuki vie aina työtä eteenpäin.

Mimmi ja Satu
varainhankkijat

Voit tutustua keräykseen tarkemmin tästä!  

Satu Honkanen ja Mimmi Häkkinen

Kuvassa Satu Honkanen ja Mimmi Häkkinen

Kuva Marko Puhakka

 

 

Takaisin