Ajankohtaista

Maria Lyytikäinen Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n toiminnanjohtajaksi.

Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n toiminnanjohtajaksi on nimitetty 9.1.2017 alkaen Maria Lyytikäinen (s.1978). Lyytikäinen toimii myös tytäryhtiö Kanresta Oy:n toimitusjohtajana.

Suomen Kansanterveysyhdistys ry ja Kanresta Oy ovat valtakunnallinen tapahtuma- ja kulttuuritalojen ravintolapalveluja, sekä kahvilaliiketoimintaa tuottava konserni. Yhtiö toimii 34:ssä eri liiketoimintayksikössä valtakunnallisesti ja työllistää noin 500 henkilöä vuoden aikana. Konsernin liikevaihto tulee olemaan vuonna 2017 noin 30 miljoonaa euroa.

Lyytikäinen työskenteli aikaisemmin Royal Ravintolat Oy:ssä jossa hän oli osakkaana ja Royal Tapahtuma -ryhmän liiketoimintajohtajana. Lyytikäinen toimi myös Royal Ravintolat Oy:n myyntijohtajana vastaten yrityksen myyntitoiminnoista.

Lyytikäinen on toiminut aikaisemmin monipuolisissa johdon työtehtävissä Center Innillä, Palace Kämp Groupilla sekä HOK - Elanto Liiketoiminta Oy:llä.

Kanresta Oy on Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n 100 %:esti omistama tytäryhtiö. Suomen Kansanterveysyhdistyksen jäsenjärjestöt ovat Suomen Mielenterveysseura, Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Sydänliitto ja Vanhustyön keskusliitto.

 

Maria Lyytikäinen

Maria Lyytikäinen
toiminnanjohtaja

Takaisin