Ajankohtaista

Finlandia-talon ravintolakumppaniksi Kanresta Oy

Finlandia-talo Oy on valinnut kilpailutuksen perusteella uudeksi ravintolakumppanikseen Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n tytäryhtiön Kanresta Oy:n. Kilpailutukseen kutsuttiin sellaiset valikoidut ravintola-alan toimijat, jotka koon ja referenssien perusteella pystyvät toteuttamaan Finlandia-talon tarvitsemat ravintolapalvelut. Kanresta valittiin erityisesti tapahtuma- ja kokoustoimialaosaamisensa perusteella.

"Kanresta keskittyy tapahtuma- ja kokoustoimialalle ja on halukas nostamaan Finlandia-talon kanssamme alan suunnannäyttäjäksi. Heidän strategiansa tukee omaamme. Yhteistyössä kehitämme uuden aallon tapahtumia", Finlandia-talon toimitusjohtaja Johanna Tolonen sanoo.

Finlandia-talon ravintolapalvelut siirtyvät Kanrestalle 1.1.2014. Nykyinen kumppani Royal Ravintolat vastaa syksyn tapahtumien ravintolapalveluista normaalisti.

Finlandia-talo Oy:n liikevaihto on kasvanut voimakkaasti muutaman viime vuoden aikana, noin 20 % vuosittain. Finlandia-talon ravintolatoiminta kuuluu liikevaihdolla mitattuna Suomen suurimpiin yksittäisiin ravintoloihin. Anniskelupaikkojen määrä on 7 645.

Finlandia-talossa järjestetään kattavasti erilaisia tapahtumia: kokouksia, kongresseja, seminaareja, messuja, konsertteja ja juhlia. Tilausravintolatoiminnan ohella Finlandia-ravintolassa järjestetään perinteikkäitä juhlapäivälounaita esimerkiksi vappuna ja äitienpäivänä. Lisäksi Töölönlahden puolella toimii kaikille avoin Café Veranda.

"Vuoden 2014 suunnittelu on jo käynnissä, sillä tapahtumavaraukset tehdään hyvissä ajoin. Luomme Finlandia-talon kanssa asiakkaille kokonaisvaltaisen käyntikokemuksen, jossa tapahtuma- ja ravintolapalvelut täydentävät toisiaan", Kanrestan toimitusjohtaja Antti Rosenberg sanoo.

Kanresta Oy on harjoittanut valtakunnallista ravintolatoimintaa vuodesta 1994. Kokous- ja tapahtuma-alalla Kanrestan referenssejä ovat muun muassa Kansallisooppera, Sibelius-talo, Tampere-talo ja Verkatehdas.

Yhtiö on Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n tytäryhtiö. Kanrestan tuotoilla tuetaan yhdistyksen jäsenjärjestöjä, joita ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Suomen Sydänliitto ry ja Vanhustyön keskusliitto ry.

Lisätietoja:

Johanna Tolonen, toimitusjohtaja, Finlandia-talo, puh. (09) 4024 410, johanna.tolonen@finlandiatalo.fi

Antti Rosenberg, toimitusjohtaja, Kanresta Oy, puh. 040 821 9869, antti.rosenberg@kanresta.fi

Finlandia-talo

Finlandia-talo on uniikki kotimaisten ja kansainvälisten kokousten ja tapahtumien keskus. Kansainvälisesti tunnettu, Alvar Aallon suunnittelema suomalaisuuden symboli toimii monipuolisena juhla-, konsertti- ja kongressipaikkana. Laajennusosa Veranda tarjoaa uudentyyppiset ja modernit puitteet erilaisille näyttelyille ja tapahtumille. Finlandia-talossa järjestetään vuosittain satoja erilaisia tapahtumia, joihin osallistuu yli 250 000 kävijää. www.finlandiatalo.fi/fi/

uutiset_kanresta Kuvassa Kanresta Oy:n toimitusjohtaja Antti Rosenberg.
Takaisin