Ajankohtaista

Esittelyssä Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n Joensuun varainhankintatoimisto.

Joensuun varainhankintatoimisto sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa Siltakatu 12:sta. Toimisto on perustettu vuonna 2000 ja se on ollut koko historiansa ajan samoissa tiloissa.

Toimistossa työskentelee tällä hetkellä yli 20 varainhankijaa Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n keräyskampanjassa koko- ja osa-aikaisissa työsuhteissa.

Toimiston myyntipäällikkönä toimii yhdistyksen pitkäaikainen työntekijä Jaana Määttänen ja hänelle tuli täyteen huhtikuussa 10 vuotta yhdistyksen palveluksessa.

Keväällä 2017 toimistoon nimitettiin myyntipäällikön aisapariksi vuorovastaava Minna Ilmaniemi. Hän on toiminut aiemmin varainhankkijana sekä kouluttanut varainhankkijoita äänenkäyttöön liittyvissä asioissa Helsingin, Joensuun ja Jyväskylän varainhankintatoimistoissa.

Joensuun toimisto on tällä hetkellä keskittynyt lähes 100 %:sesti Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n keräykseen, joka toteutetaan Poliisihallituksen myöntämällä rahankeräysluvalla puhelimitse koko Suomeen Ahvenanmaata lukuunottamatta.

Joensuun toimistossa on mahtava yhteishenki. Kaikki uudet työntekijät otetaan hyvin vastaan ja mukaan tiimin työskentelyyn. Toimiston menestyksestä kertoo paljon se, että henkilöstön työsuhteet ovat merkittävän pitkiä ottaen huomioon alan yleisen trendin.

Joensuun toimiston toiminta kasvaa edelleen ja kuluvan kevään aikana toimistoon tullaan palkkaamaan lisää varainhankkijoita koko- ja osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Mikäli olet kiinnostunut varainhankkijan työstä innostuneessa tiimissä, niin ota yhteyttä:

Minna Ilmaniemi
gsm. 045 188 4140

Hakukaavake:
Joensuun varainhankinnan rekrytointi 


 

Joensuun toimisto - Varainhankinta

Jaana Määttänen
Jaana Määttänen
myyntipäällikkö
Minna Ilmaniemi
Minna Ilmaniemi
vuorovastaava

 

 

Takaisin